Fes-te’n soci

Imagineu un món en el qual tota persona poguera accedir lliurement

a la suma de tot el coneixement humà.

Imagineu que tot el coneixement lliure s’expressara en la vostra llengua.

Qualsevol persona interessada en Amical Wikimedia pot esdevenir-ne membre. Esdevenint membre d’Amical Wikimedia mostres activament el teu suport al coneixement lliure en general i, en particular, a la Viquipèdia i a la resta de projectes de Wikimedia. Així mateix, mostres aquest suport actiu a que aquest coneixement lliure sigui expressat en català i que la cultura dels territoris catalanoparlants esdevingui coneguda lliurement en qualsevol llengua.

Actualment Amical Wikimedia està formada per 126 socis.

Esdevenir membre:

  • Et permet mostrar el teu suport actiu a Amical Wikimedia i les possibilitats de ser-ne membre.
  • Et permet participar en actes i reunions promoguts per l’associació, incloses les Assemblees Generals, on la teva veu i el teu vot poden ajudar a definir les directrius de l’associació.
  • Et permet restar informat de les activitats de l’associació.
  • Et permet accedir a la wiki interna i llista de correu dels membres de l’associació.
  • Et permet comptar, si és possible, amb el suport de l’associació durant els projectes (per exemple, acreditacions per a projectes fotogràfics, finançament, etc.).
  • Et permet contactar amb altres membres mitjançant el lloc web i les llistes de distribució.
  • La teva quota es destinarà a finançar els diferents projectes i actes en favor del coneixement lliure de l’associació.
Per esdevenir membre empleneu el formulari de sol·licitud

Reglament

Socis membres

Els socis membres són aquelles persones que comparteixen els principis fundacionals d’Amical Wikimedia i que volen participar activament en el seu funcionament diari, especialment en la gestió interna o execució de projectes off-line. Per a ser soci només caldrà demanar-ho i comprometre’s a pagar una quota mínima anual de 24 euros, amb les exempcions o reduccions previstes al reglament. Informa’t aquí del procés d’admissió, drets i deures i procediment de baixa.

Socis col·laboradors

Els socis col·laboradors són aquelles persones que comparteixen els principis fundacionals d’Amical Wikimedia; però no volen implicar-se en el funcionament quotidià de l’associació.  Per ser soci col·laborador només caldrà demanar-ho i comprometre’s a pagar una quota mínima de 24 euros l’any. Informa’t aquí del procés d’admissió, drets i deures i procediment de baixa.

Entitats o institucions col·laboradores

Les entitats o institucions col·laboradores són aquelles que volen ajudar al funcionament quotidià d’Amical Wikimedia donant suport als seus projectes. Per a ser una entitat o institució col·laboradora només caldrà demanar-ho i comprometre’s a pagar una quota mínima de 100 euros l’any. Informa’t aquí del procés d’admissió, drets i deures i procediment de baixa.