Donacions

Amical Wikimedia és una associació sense ànim de lucre. Totes les activitats es fan gràcies al suport desinteressat de voluntaris, tant amb la seva dedicació com amb el seu finançament. El contingut lliure és gratuït, però el seu desenvolupament costa esforços. Doneu ara per:

  • Per aconseguir continguts lliures: Les institucions culturals tenen obres que per raons pràctiques o financeres no són consultables en línia. Un dels nostres objectius és digitalitzar-les i carregar-les en un dels projectes Wikimedia, posant-los a lliure disposició de la ciutadania.
  • Per aconseguir nous col·laboradors: Fem tallers, conferències, presentacions… amb el propòsit de donar a conèixer els nostres projectes i que més gent hi participi. Amb pedagogia fem créixer la cultura.
  • Per mantenir la infraestructura: La infraestructura de la nostra associació és modesta, però té un cost.
  • Per difondre la cultura: La cultura no és un bé consumible, al contrari, creix en difondre-la. Amb les vostres aportacions ajudem a difondre-la i fer-la créixer.

És per això que les vostres donacions són extremadament valuoses.

Doneu ara

Si teniu cap pregunta, us podeu contactar-nos a amical@wikimedia.cat.

Agraïm la vostra generositat, i sigui quina sigui la manera com ens ajudeu, apreciem el vostre suport!

Amical Wikimedia és una associació inscrita al Cens d’entitats per al foment de la llengua catalana, segons la Resolució CLT/1851/2011, de 13 de juliol (DOGC núm. 5930, de 28.07.2011). Els residents a Catalunya tenen dret a una desgravació extra del 15% de les quantitats donades en la seva declaració del IRPF d’acord amb els límits establerts per la llei.