Viquimarató al Museu d’Història de Catalunya per millorar els articles sobre 1714

El proper dissabte 27 de juliol Amical Wikimedia organitza una viquimarató al Museu d’Història de Catalunya per tal d’ampliar diversos articles de la Viquipèdia sobre la Guerra de Successió Espanyola, el Setge de Barcelona i relacionats amb el Tricentenari, com ara Rafael Casanova, Junta de Braços, Josep Moragues o el Fossar de les Moreres. Cal tenir en compte que la immediatesa del Tricentenari fa preveure raonablement l’augment de visites d’aquests articles, per tant és recomanable millorar-los en previsió.

Abans de començar els participants podran gaudir d’una visita guiada per la secció d’història moderna de l’exposició permanent, feta pels monitors de l’àrea de difusió del Museu d’Història de Catalunya, i d’un petit curs d’edició per a usuaris novells. El Museu aportarà la bibliografia necessària per ampliar els articles.

Aquesta activitat s’emmarca dins del Viquiprojecte del Museu d’Història de Catalunya, a través del qual s’està incrementant de manera destacada la qualitat dels articles sobre la història de Catalunya, sota la coordinació del viquipedista resident Roger Fuentes.

Inscriviu-vos a la Viquimarató MHC!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *