Marxem cap a Praga!

Taller de Viquipèdia a la UAB

Taller de Viquipèdia a la UAB

Amical Wikimedia és una de les deu organitzacions viquipedistes convidades a Praga a la trobada del programa Education Cooperation de la Fundació Wikimedia per explicar l’experiència catalana amb les col·laboracions entre la Viquipèdia i el món educatiu

Àlex Hinojo, coordinador de projectes culturals d’Amical Wikimedia, participa aquest cap de setmana en una trobada internacional per posar en comú i compartir les millors experiències d’arreu del món de col·laboració entre la Viquipèdia i escoles i universitats. En ella, també participaran representants de les organitzacions viquipedistes dels EUA i Canadà, Regne Unit, Mèxic, Armènia, la República Txeca, els països àrabs, Nepal, Sèrbia i Ucraïna.

Amical Wikimedia, organització que difon la Viquipèdia i els seus projectes germans arreu dels territoris de parla catalana, duu a terme des de fa quatre anys projectes per enriquir l’enciclopèdia amb diverses universitats i centres educatius: l’Esmuc, el Màster en Arxivística i Gestió de Documents (ESAGED-UAB), el Grup de Recerca en Història de l’Art i Disseny Contemporani de la UB i diverses assignatures de la UDL, UOC, Blanquerna, UB, UPF, UPC i UdG, a més de projectes que combinen diferents cursos com la iniciativa WikiArS amb diferents escoles d’art i disseny, Viquiclàssics per millorar articles sobre els clàssics, Viquimodernisme (GRACMON-UB), Viquifabricació amb la UdG i UPC i 14 escoles d’art i disseny de Catalunya per millorar la presència del disseny a la Viquipèdia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *