Celebrem els deu anys de Viquidites!

Viquidites celebra els seus primers deu anys de vida amb un viquirepte per augmentar el nombre de participants voluntaris

Logo viquidites 10 anys“Molt d’hora vaig saber que l’únic objectiu a la vida era créixer”, deia Margaret Fuller. De la mateixa manera que diu aquesta cita, el nostre únic objectiu és promocionar i fer créixer projectes de coneixement lliure, com la Viquipèdia, però també els seus projectes germans que la complementen i que sovint passen desapercebuts.

Un d’aquests satèl·lits de la galàxia Wikimedia és Viquidites, la col·lecció de cites, dites populars i frases fetes lliures que tothom pot editar. El projecte va començar el 27 de juny de 2003 i la versió catalana fou afegida el 23 d’agost de 2004. El primer article creat Viquidites fou Groucho Marx el 24 d’agost de 2004. Actualment té 1.773 articles que contenen cites famoses com la de Fuller, dites populars i frases fetes, i segueix creixent regularment amb la col·laboració de tothom.

En motiu del seu desè aniversari, s’ha renovat la portada i s’ha instal·lat un logotip commemoratiu. La comunitat de Viquidites, amb el suport d’Amical Wikimedia, organitza un Viquirepte per celebrar el 10è aniversari de Viquidites i fomentar el creixement del projecte amb nous editors. El concurs començarà el 23 d’agost a les 00 CET i s’acabarà el 8 de setembre a les 23:59 CET. El primer premi és un val de 50€ per Amazon, el segon s’endurà el llibre Tots els refranys catalans i entre tots els participants se sortejarà una tassa amb el nom d’usuari. Està obert a tots els usuaris registrats que vulguin participar.

Més informació aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *