Viquimarató sobre arqueologia, a Gavà

Venus de Gavà, al Museu de Gavà.

Venus de Gavà, al Museu de Gavà.

El proper dissabte 28 de febrer se celebrarà a Gavà una Viquimarató emmarcada en el projecte Arqueopèdia. Organitzada per Museus i Biblioteca de Gavà i Amical Wikimedia, la Viquimarató de Gavà es planteja com a objectiu principal la millora dels articles relatius a la singularitat del municipi quant a arqueologia. Així doncs, es pretenen millorar articles com el de la Venus de Gavà o les Mines Prehistòriques de Gavà.

Arqueopèdia és un projecte organitzat per CSIC, CORE-UAB, Museus i Biblioteques de Gavà i Amical Wikimedia que va néixer arran de la Viquimarató d’arqueologia celebrada el passat mes d’octubre al Raval de Barcelona. Es planteja com a objectiu principal la millora dels articles relacionats amb l’arqueologia en àmbit català. Una millora que no només pretén aplicar-se a elements singulars sinó també a jaciments o personatges rellevants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *