L’Esmuc dedica una Viquimarató a Enric Granados i Enric Morera

El proper divendres 18 de març, la Biblioteca de l’Escola Superior de Música de Catalunya obre les portes per celebrar una Viquimarató dedicada a Enric Granados i Enric Morera, amb l’objectiu d’actualitzar, ampliar i crear articles al voltant d’aquests dos músics catalans. L’activitat tindra lloc de 9.30 a 14 hores. Us podeu inscriure aquí.

Viquimarató Esmuc

El projecte de Viquimarató 2016 coincideix amb les activitats commemoratives del centenari de la desaparició d’Enric Granados, i amb els actes que es van realitzar al llarg del 2015 en motiu del 150è aniversari del naixement d’Enric Morera.

Aquesta primera iniciativa neix amb la intenció de ser una cita anual, dedicant cada Viquimarató a l’efemèride d’un compositor o figura destacada del panorama musical. En aquesta primera trobada, els participants disposaran de tot el fons bibliogràfic i dels ordinadors de la Biblioteca de l’Esmuc per ampliar la informació pública entorn dels dos músics (els usuaris habituals de la Biblioteca cal que ho tinguin en compte).

El 21 de juny de 2015, Dia de la Música, l’Esmuc va participar, juntament amb altres entitats musicals de la ciutat de Barcelona, en un Viquiprojecte que va organitzar el Museu de la Música i l’Escola.

L’Esmuc col·labora des de fa diversos anys amb l’Amical Wikimedia, transferint els coneixements generats des del centre a l’enciclopèdia lliure.

Més informació:

Viquiprojecte: Esmuc

Inscripció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *