El Viquirepte Any Llull finalitza amb 546 citacions noves

Ramón_Llull_(MUNCYT,_Eulogia_Merle)El passat 31 d’agost va concloure a Viquidites —el projecte dedicat a citacions cèlebres, dites populars i altres formes de paremiologia— el Viquirepte Any Llull 12è aniversari.
Des del 23 d’agost, dia en què el portal va celebrar els 12 anys d’existència, i al llarg de la darrera setmana del mes, els usuaris i usuàries del projecte (i també alguns vinguts de la Viquipèdia) van contribuir a millorar el contingut sobre Ramon Llull i els escriptors en llengua catalana en motiu de l’any literari a Catalunya i a les Illes Balears dedicat a l’escriptor, filòsof i místic mallorquí del segle XIII.
El concurs va ser promogut per Amical Wikimedia en col·laboració amb el CCCLab i va permetre recopilar un total de 546 noves citacions sobre les obres de Llull, repartides en 8 pàgines diferents. També va ser creada una entrada amb algunes de les frases cèlebres més destacades sobre Narcís-Jordi Aragó i Masó, escriptor gironí que va traspassar el dia abans de l’inici del concurs.
El Viquirepte, engegat per primer cop el 2014 en commemoració del 10è aniversari de Viquidites, es manté com l’esdeveniment més participatiu del projecte i encadena tres edicions amb un èxit notable de contribucions i concursants. Mentre que la primera edició va centrar-se en l’adequació i uniformització d’estil de les entrades, l’any passat l’objectiu van ser les dites populars dels municipis dels territoris de parla catalana.
Enguany, els vencedors seran obsequiats amb diversos lots de llibres de temàtica lul·liana i entre tots els concursants es sortejarà una tassa d’esmorzar amb la inscripció del nom d’usuari.

One thought on “El Viquirepte Any Llull finalitza amb 546 citacions noves

  1. Pingback: Baròmetre de l’ús del català a Internet – setembre 2016 – WICCAC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *