Intercultur

La llengua és un dels eixos vertebradors del nostre patrimoni cultural. És per això que els amics de Wikimedia Espanya ens han convidat a col·laborar amb el concurs #intercultur, un repte per traduir articles entre les diverses llengües de l’estat espanyol, precisament amb l’objectiu de visibilitzar aquesta diversitat lingüística.

El repte consisteix aconseguir que tots els articles proporcionats en una llengua estiguen traduits a les altres. Els articles suggerits han estat proporcionats per les comunitats de viquipedistes de cada llengua, com una manera de traduir el patrimoni cultural del seu àmbit lingüístic. La competició tindrà lloc durant tot el mes de febrer i estarà basada en sistema de punts KISS: aconsegueixes punts al traduir articles a les llengües següents: Aragonès, asturià, basc, català, extremeny, gallec, occità i castellà.

També us animem a traduir els articles a d’altres llengües, ja que a l’estat es parlen centenars de llengües diferents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *