La primera Viquimarató sobre la UE concentra disset participants a l’Aula Europa

Des d’aquesta setmana la Viquipèdia compta amb vuit articles nous sobre la Unió Europea. Aquest és el resultat de la primera Viquimarató UE que va reunir disset viquipedistes el dilluns 3 d’abril a l’Aula Europa de la seu de les Institucions Europees a Barcelona.

L’activitat, organitzada conjuntament per l’Amical Wikimedia, Horitzó Europa i la Representació de al Comissió Europea a Barcelona, forma part del viquiprojecte Unió Europea  que té l’objectiu de millorar la cobertura sobre la Unió Europea i els seus estats membres a la Viquipedia.
L’activitat va reunir disset participants de perfils molt diferents, membres d’associacions europeistes, un grup d’alumnes que van assistir a la viquimarató amb el seu professor i escriptors habituals de la viquipèdia.
Durant dues hores els viquipedistes, dotze dels quals eren debutants, van escriure vuit articles en català i altres edicions lingüístiques relacionats amb al UE com ara el moviment Pulse of Europe, l’ Oficina Europea de Suport a l’Asil, el projecte Scientix, la Política ambiental de la Unió Europea o sobre l’excomissari Karel de Gucht. Aquests articles se sumen als més de 5.600 que s’han escrit en el marc del viquiprojecte UE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *