GSoC #5: Aturada i linting

Així com a l’entrada anterior el progrés fet era notable, les dues darreres setmanes no han estat massa productives. El repte que tenia era aconseguir fer aparèxier un diàleg després de clicar un enllaç, i malgrat que sembla senzill, el funcionament que hi ha darrere és força complex. Existeixen diferents classes de diàleg, i com que el que havia de carregar era especialment complex, no funcionava tal com apareixia a la documentació.

Entre la manca de documentació i el fet que el meu mentor va tenir problemes de disponibilitat, em vaig quedar força aturat, buscant altres exemples sense arribar a bon port.

Finalment, després de més d’una setmana, el meu mentor ha preferit que arreglés part del codi existent abans de posar-me amb el diàleg. El que cal solucionar és l’anomenat linting, errors estètics del codi que cal esmenar per tal d’unificar el format de tot el codi existent. Així és com he passat els darrers dies.

Vegeu les entrades anteriors:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *