Comunicat d’urgència en relació a la detenció de Lluís Madurell

Ahir, 20 de gener de 2020, l’Associació Amical Wikimedia va conèixer la detenció de Lluís Madurell —membre actiu i exsecretari de la nostra entitat— per part dels Mossos d’Esquadra. Segons les últimes informacions, ha passat la nit a la comissaria de Tarragona i avui passarà a disposició judicial.

Des d’Amical Wikimedia defensem la seva presumpció d’innocència i reivindiquem el seu compromís amb el coneixement lliure en català, la seva estima a la Viquipèdia i la seva defensa dels drets i llibertats digitals. Com a entitat expressem el nostre suport al detingut i ens comprometem a seguir amb atenció el procés judicial.

One thought on “Comunicat d’urgència en relació a la detenció de Lluís Madurell

  1. Empar

    Tota la solidaritat amb el Lluis, valorar especialment el seu compromís social i la seva aportació per compartir de forma solidaria la cultura, i construir una societat mes lliure, justa i igualitària.
    Desitjem que la justícia faci justícia i que el Lluís no pateixi una repressió injusta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *