Dediquem setembre als plafons ceràmics

Durant el mes de setembre es llança el Viquiprojecte Patrimoni, dedicat per segon any als plafons de ceràmica valenciana.

La iniciativa, apareguda l’any 2019, va nàixer com una alternativa a Wiki Loves Monuments, concurs d’edició i fotografia amb més de 10 anys de vida, i que en el context dels territoris on es parla la llengua catalana/valenciana ha arribat a un estat d’esgotament.

Escut de Castelló. Fotografia de Juan Emilio Prades Bel.

La proposta de la comunitat de Viquipèdia per al 2020 és la de centrar-se en un element del nostre patrimoni que no sol trobar-se protegit a les llistes de BIC i BRL, com són els plafons ceràmics. A iniciativa de viquipedistes valencians, que van elaborar les llistes, trobem una ampla proposta d’articles a crear i ceràmiques a fotografiar.

D’altra banda, en setembre es rellança el concurs anual La Càpsula del Temps. Des del setembre fins a final d’any, el mode temàtic del viquiconcurs estarà dedicat a l’educació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *