El projecte #1Lib1Ref dobla el rècord de l’any passat

Imatge

Ho hem tornat a fer. L’any passat es va arribar a un rècord de participació en el projecte 1 bibliotecari, 1 referència, amb un total de 1.013 referències afegides i una mitjana diària de 46 fonts. Aquest any, el projecte ha duplicat el rècord de l’any passat, tot arribant a les 2.172 referències afegides, gairebé 98 al dia de mitjana, a través de les edicions de 69 participants.

Aquest esforç ha servit per reforçar novament la Viquipèdia en català a un mes pel 20è aniversari. Un dels pilars bàsics per verificar la informació és incloure les referències bibliogràfiques als articles. En aquest sentit, les biblioteques juguen un paper clau. Des de fa diversos anys, a través del projecte #Bibliowikis, Amical ha treballat per incorporar l’expertesa dels bibliotecaris i arxivers per incloure bibliografia fiable, traçable i el més veraç possible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *