Amical Wikimedia renova la junta

El passat dissabte 9 de gener de 2021 l’assemblea general de l’entitat reunida telemàticament va ratificar el resultat de les eleccions per escollir una nova junta, formada per sis persones: Miquel Codolar (@Medol) n’és el president, Francesc Palacio (@Sorenike) el secretari i Claudi Balaguer (@Capsot) el tresorer. Els nous vocals són Miquel Comas (@Mikicat), Catalina Girona (@Catgirl) i Miquel Duran (@Quelet).

En la seva presentació, van manifestar que volien preservar la independència de l’entitat i el voluntariat com a motor. Van dir que volien treballar per ser l’espai de trobada d’una comunitat implicada activa que mirés endavant, que impulsés iniciatives d’acord amb els fins de l’entitat i que de manera sostinguda aixequés la veu amb fermesa en el debat públic en favor del coneixement lliure.

La nova junta va agrair la predisposició de totes les juntes anteriors per ajudar en el traspàs. També va fer una crida a la participació i la implicació dels socis a les diverses comissions i activitats. La celebració del 20è aniversari de la Viquipèdia en català, l’impuls a una comissió per desenvolupar un reglament de règim intern i la presentació del pressupost el primer trimestre seran algunes de les primeres tasques que tenen entre mans.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *