La Institució Alfons el Magnànim – Centre Valencià d’Estudis i Investigació i l’Amical Wikimedia posen en marxa el primer viquiconcurs d’estudis valencians

El viquiconcurs és un projecte col·laboratiu on cadascú, com en una marató, pot aportar el seu granet de sorra per a ampliar diferents articles relacionats amb les novetats que la Intitució Cultural presenta per a la Fira del Llibre de València.

I precisament la Fira del Llibre serà l’escenari de la Viquimarató Magnànim. La viquimarató serà un taller d’edició en Viquipèdia, on viquipedistes veterans ensenyaran a editar a tots aquells qui vulguen aprendre. Es durà a terme el diumenge dia 30 d’abril a partir de les 11 h. al Museu de Ciències Naturals, al Jardí dels Vivers de València.  L’activitat és gratuïta i sols cal dur un portàtil, tablet o fins i tot editar des del vostre telèfon mòbil amb l’APP Wikipedia.

El Viquiconcurs Magnànim es durà a terme entre el 20 d’abril i el 15 de maig, realitzant-se el taller d’edició just a la meitat de la convocatòria. Per gentilesa de la Institució, els guanyadors del concurs rebran tres lots de llibres amb les últimes novetats del Magnànim.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *