Portes obertes per a Wiki Loves Monuments

Un fotògraf dins d’un dormitori de Cal Bosch (Mollerussa)

Un fotògraf dins d’un dormitori de Cal Bosch (Mollerussa)

El passat 21 de setembre va tenir lloc el Wiki Takes Mollerussa, una marató fotogràfica emmarcada en el concurs Wiki Loves Monuments. Aquesta activitat, d’escassa complexitat organitzativa i alt impacte a nivell local, tenia dos objectius principals: per una banda, obtenir tantes fotografies amb llicència lliure com fos possible del patrimoni monumental de la localitat; per l’altra, fomentar el coneixement del patrimoni mollerussenc, un conjunt de béns que té una presència més aviat discreta en l’imaginari de la població que el té més a la vora. Un dels principals atractius que tingué aquest esdeveniment va ser que alguns dels edificis a fotografiar estaven oberts al públic, que pogué circular lliurement pel seu interior i prendre instantànies privilegiades, testimonis d’una experiència inèdita que fou molt ben valorada pels participants.

Llegeix l’article “Portes obertes per a Wiki Loves Monuments”, al blog de Wiki Loves Monuments, per Esther Solé i Vicenç Riullop.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *