Entrega dels Premis 31 de Desembre de l’Obra Cultural Balear

El passat 29 de desembre de 2013 es va dur a terme l’entrega dels Premis 31 de Desembre, atorgats per l’Obra Cultural Balear, al Teatre Principal de Palma. Un dels premis, el Premi Francesc de Borja Moll, va ser per a la comunitat viquipedista catalana (vegeu l’entrada anterior del blog)  per «la gran promoció que fa de la nostra cultura tant des del punt de vista intern, contribuint de manera decisiva a la millora dels recursos culturals disponibles en català, com des de l’òptica externa, en situar la cultura catalana en un lloc destacat dins l’univers de la cultura lliure».

El president d’Amical Wikimedia, Arnau Duran, va ser l’encarregat de recollir el premi i fer el discurs en nom de tota la comunitat; a més, van assistir a l’acte i també van pujar a l’escenari alguns representants de la comunitat viquipedista catalana residents a les Illes, els quals van aprofitar l’ocasió per fer tertúlia i estrènyer llaços. Es pot llegir el discurs sencer aquí.

Des d’Amical Wikimedia volem agrair a l’Obra Cultural Balear la magnífica i àrdua tasca de defensa de la llengua i cultura catalanes a les Illes que du a terme, així com la concessió d’aquest guardó.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *