Ens sumem a la campanya “Llegir en català”

Llegir en catalàEl proper 20 de gener s’engega el Viquiprojecte Llegir en català per promoure la lectura en català i divulgar els autors que publiquen les seves obres en català, a través a la campanya “Llegir en català” encetada per un grup d’editorials independents que publiquen en català.

Des d’Amical Wikimedia també es vol promoure la lectura en català i la seva difusió, per això es fa una crida a crear i/o ampliar articles de la Viquipèdia sobre els autors inclosos a la llista del viquiprojecte, que han publicat obra en català, ja sigui original o traduïda. Els tres guanyadors rebran com a premi un lot de llibres de 10, 5 i 3 llibres respectivament.

El viquiprojecte s’allargarà fins al 19 de febrer. Alhora, s’anima a que compartir la participació al viquiprojecte amb l’etiqueta de Twitter #llegirencatalà.

L’associació Llegir en català està formada per editorials independents de Catalunya que treballen per fer promoure la difusió de literatura en català i enfortir el sector de manera cooperativa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *