Més de cent imatges de les col·leccions del Museu Marès, ara a Wikimedia Commons

Polítptic de la Vida de Santa Clara. Museu Marès (Guillem F.H.) via Wikimedia Commons CC-BY-SA 3.0

Polítptic de la Vida de Santa Clara. Museu Marès (Guillem F.H.) via Wikimedia Commons CC-BY-SA 3.0

El Museu Frederic Marès ha cedit més d’un centenar d’imatges del fons de la seva col·lecció a Wikimedia Commons, la mediateva de la Viquipèdia. Aquestes imatges, recullen les obres mestres i els objectes més destacats de la col·lecció que l’escultor Frederic Marès va donar a la ciutat de Barcelona i mostren l’aspecte actual de les peces, amb fotografies de qualitat i validades pel Museu que són accessibles lliurement a través d’Internet.

El museu Frederic Marès participa juntament amb altres centres de patrimoni de Barcelona en el Viquiprojecte ICUB per tal de difondre el coneixement generat a la casa a través de la Viquipèdia. Wikimedia Commons és un repositori d’abast mundial que inclou fotografies, vídeos i arxius sonors amb llicència Creative Commons o de domini públic. Les imatges emmagatzemades en aquest repositori s’utilitzen per il·lustrar les 287 edicions, en diferents idiomes, de la Wikipedia, així com per molts altres usos.

Les imatges es poden consultar aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *