Gràcies, mestres!

elpunt

D’esquerra a dreta: Francesc Homs, portaveu del Govern; Òscar Escuder, president de Plataforma per la Llengua; Margarida Caldentey i Iñaki Ricart, representants de l’Assemblea de Docents de les Illes Balears; Arnau Duran, president d’Amical Wikimedia, representant de la Viquipèdia en Català; Joan-Carles Martí; Salvador Esteve, president de la Diputació de Barcelona; Quim Masferrer, presentador de l’acte. Foto: El Punt Avui.

Així titula El Punt Avui la notícia sobre l’entrega del premi Martí Gasull de Plataforma per la Llengua, que tingué lloc el passat 4 de febrer en un emotiu acte al Born Centre Cultural. La Viquipèdia en català era una de les tres candidatures finalistes juntament amb l’Assemblea de Docents de les Illes Balears i de Joan-Carles Martí i Casanova, totes tres escollides d’entre 94 proposades pel públic per part del jurat. Les votacions populars via Internet erigiren en candidatura guanyadora l’Assemblea de Docents, plataforma mobilitzada contra els continus atacs i plans contra el català perpetrats pel govern Bauzà. A l’acte, presentat per Quim Masferrer, hi va assistir el president d’Amical Wikimedia, Arnau Duran, en representació de la comunitat viquipedista catalana.

Des d’Amical Wikimedia volem felicitar amb tot el nostre sentiment l’Assemblea de Docents per haver aconseguit el reconeixement de la Plataforma per la Llengua però, sobretot, perquè està aconseguint no defallir en aquesta batalla contra un agressor sense escrúpols amb un objectiu clar, acabar amb el català a les Illes. Ens sumem, doncs, als forts i llarguíssims aplaudiments que es van sentir al Born i desitgem i encoratgem que els docents balears segueixin amb la seva lluita amb totes les forces. Al cap i a la fi, tots compartim un mateix objectiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *