Wiki Loves Earth (Too)

Wiki Loves Earth

Wiki Loves Earth

Amical Wikimedia prepara l’edició catalana del Wiki Loves Earth, un concurs fotogràfic internacional sobre patrimoni natural que es durà a terme durant el mes de maig de 2014. La natura és de tots i la Viquipèdia també estima la natura, però necessita de la col·laboració de tothom per ajudar a difondre el seu coneixement. Us proposem un concurs, o una gimcana, per descobrir el patrimoni natural i poder compartir les fotografies, que serviran per il·lustrar la Viquipèdia.

El 2011 vam engegar el concurs fotogràfic Wiki Loves Monuments CAT i el 2013 vam sumar-hi el Wiki Loves Public Art Barcelona. Enguany Amical Wikimedia també participa al concurs fotogràfic Wiki Loves Earth, iniciat l’any 2013 com una prova pilot a Ucraïna i obert el 2014 a nivell mundial. Està organitzat de forma federativa amb un nivell local i un d’internacional. Hi ha diferents categories de participació i premis, i un jurat escollirà els guanyadors del concurs local i també els seleccionats per participar en el concurs internacional.

El projecte a Catalunya compta amb l’impuls de  la Secretaria de Medi Ambient i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, que se suma a altres iniciatives que s’estan duent a terme a i dins l’administració. En aquest sentit, la Generalitat i l’organització Amical Wikimedia van signar el juliol passat un conveni per afavorir la col·laboració mútua i impulsar accions que afavoreixin l’aprofitament i difusió de la informació.

Més informació: http://wikilovesearth.wikimedia.cat 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *