El Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, Premi Recercat 2014

logotip Centre d'Estudis Comarcals del Baix LlobregatEl Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat (CECBLL), soci membre col·laborador d’Amical Wikimedia,  ha estat guardonat amb el Premi Recercat que atorga la Fundació Institut Ramon Muntaner. La nostra enhorabona a la tasca del CECBLL i per aquesta distinció que coincideix amb el seu 40è aniversari.

El CECBLL és una entitat sense afany de lucre declarada d’utilitat pública que des de 1974 que es dedica a la recerca i la divulgaci, així com a la defensa del territori. Per altra banda, el Premi Recercat en la modalitat personal ha estat atorgat a Antoni-Lluís Carrió, activista cultural del País Valenciàtraspassat l’any 2013.

El lliurament tindrà lloc el divendres 9 de maig al Palau de la Generalitat, en un acte presidit per l’Honorable Conseller de  Cultura, el Sr. Ferran Mascarell (assistència sota invitació). Com ja és habitual, el marc del lliurament és la X edició del Recercat, Jornada de Cultura i Recerca Local dels Territoris de Parla Catalana, organitzada per l’Institut Ramon Muntaner (IRMU), el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Coordinadora de Centres d’Estudi de Parla Catalana i l’Ajuntament de Barcelona.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *