Joan Miró repta la Viquipèdia

Un moment de la Viquimarató de 35 hores dedicada a l'Espai 13

Un moment de la Viquimarató de 35 hores dedicada a l’Espai 13 de la Fundació Joan Miró

El proper 10 de maig es durà a terme el Joan Miró Global Challenge, un esdeveniment de caràcter global amb l’objectiu de crear i ampliar durant 10 hores els continguts d’una selecció de 10 articles de temàtica mironiana.

La proposta, inspirada en la Catalan culture challenge, està oberta a viquipedistes d’arreu del món, que estan convidats a participar des de casa seva o a venir presencialment a la Fundació Joan Miró de Barcelona per fer una visita al magatzem-arxiu de la institució i editar plegats. S’ha previst posar a disposició dels participants una col·lecció de materials per poder elaborar còmodament els articles en qüestió, i tots els participants tindran —a més de l’etern agraïment de la Fundació— una petita recompensa.

Apunteu-vos en aquesta festa viquipedista mundial per fer arribar la cultura catalana arreu del món i millorar la presència i la qualitat del coneixement disponible sobre Joan Miró.

Més info: Solé, Esther. “Joan Miró i la Viquipèdia s’enamoren”, 9 abril 2014, Amical Wikimedia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *