El còmic obre el seu saló a la Viquipèdia

logo ficomicDes del 12 de maig fins al 17 tindrà lloc el viquiprojecte del Saló Internacional del Còmic de Barcelona per crear o ampliar articles sobre el món del còmic amb motiu de la 32a edició del Saló Internacional del Còmic de Barcelona. Per això, des d’Amical Wikimedia i Ficomic es fa una crida a crear o ampliar articles de la Viquipèdia sobre els autors i personatges de còmics inclosos a la llista del viquiprojecte.

El concurs és simple en estructura: com més articles millorats, més punts; amb l’objectiu de sumar el màxim número de punts possible. Els tres guanyadors rebran un lot de 10, 5 i 3 còmics respectivament. Pensem que és una manera engrescadora de conèixer i difondre el món del còmic editant llurs articles a la Viquipèdia i després gaudir de llurs obres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *