87 nous articles sobre el món del còmic en una setmana

Dissabte a les 23:59 va finalitzar la primera edició del viquiprojecte del Saló Internacional del Còmic de Barcelona ideat per crear o ampliar articles sobre el món del còmic amb motiu de la 32a edició del Saló Internacional del Còmic de Barcelona. Des d’Amical Wikimedia i Ficomic vam fer una crida a crear o ampliar articles de la Viquipèdia sobre els autors i personatges de còmics inclosos a la llista del viquiprojecte.

Els resultats han sigut molt engrescadors. En menys d’una setmana un total de 12 voluntaris han creat 87 nous articles sobre el món del còmic a la Viquipèdia en català, i n’han ampliat 478.000 octets de contingut en 112 articles.Els 3 editors més actius han guanyat un lot de 10, 5 i 3 còmics respectivament.

Gràcies a tothom qui ha participat! Ens veiem al Saló del Manga :-)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *