La Viquipèdia en català supera el seu rècord de visites per quarta vegada aquest any

La Viquipèdia en català ha assolit aquest mes de setembre els 42,3 milions d’articles consultats i marca el seu record de visites en 13 anys d’història. Això suposa un augment interanual de pàgines visitades d’un 65%.

visites setembre 2014

El març de 2014 va arribar a les 36,9 milions de pàgines visitades, superant el rècord de l’octubre anterior. L’abril, el mes següent, va superar els 40 milions d’articles consultats (41,7), xifra superada el juny (41,8). Aquest passat mes de setembre ja ha assolit les 42,3 milions de pàgines llegides.

Wikipedia, arreu del món, també ha assolit el seu rècord de visites aquest setembre i ha superat les 22.000 milions de pàgines vistes aquest mes de setembre, amb una pujada important de les visites a través del mòbil. La Viquipèdia en català és la 41a més llegida, tot i ser la 17a amb més articles i una de les primeres de la llista per mostra d’articles. Des d’Amical Wikimedia s’insisteix en la importància de Navegar en català.

Aquí podeu consultar les dades.

One thought on “La Viquipèdia en català supera el seu rècord de visites per quarta vegada aquest any

  1. Pingback: L’#editorvisual: el canvi més significatiu de la història de la Viquipèdia | Amical Wikimedia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *