La Fundació Joan Brossa i el MACBA alliberen deu imatges de Joan Brossa a la Viquipèdia

El retrat de Joan Brossa per Martí Gasull és una de les fotografies alliberades

El retrat de Joan Brossa per Martí Gasull és una de les fotografies alliberades

La Fundació Joan Brossa i el MACBA han alliberat aquesta setmana deu imatges de Joan Brossa per ser utilitzades a la Viquipèdia. L’alliberament d’aquestes imatges és un dels fruits de la viquimarató del passat dissabte 18 d’octubre, on diversos participants van millorar l’entrada de la Viquipèdia en català sobre Joan Brossa. A partir d’ara, qualsevol podrà copiar, distribuir i comunicar les imatges públicament, sempre i quan es reconegui la seva autoria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *