Presentant el nou Viquiprojecte Esperanto

Taller de Viquipèdia en Esperanto a Barcelona

Taller de Viquipèdia en Esperanto a Barcelona

En l’era d’internet l’esperanto està vivint una segona joventut. Els esperantistes, distribuïts arreu del món, són molt actius a la xarxa. A més, la comunitat d’esperantistes catalans ha tingut històricament força rellevància, amb figures com F. Pujulà i Vallés i Joan Amades o l’organització del Vè Congrés Internacional el 1909 a Barcelona.

És de la conjunció d’aquests dos factors que sorgeix un viquiprojecte amb un doble objectiu: d’una banda, millorar la presència de continguts sobre l’esperanto, els seus impulsors i la seva història a la Viquipèdia en català. D’una altra, en un moment particularment transcendent, cal millorar la visibilitat de la cultura catalana a la Viquipèdia en esperanto.

Per llançar-ho, avui a la portada de la Viquipèdia, l’article destacat a la portada és precisament l’esperanto.

One thought on “Presentant el nou Viquiprojecte Esperanto

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *