Aquest dissabte, Viquimarató sobre la Internet catalana

Biblioteca Pública Carles Rahola

Biblioteca Pública Carles Rahola

El proper dissabte 28 de març se celebrarà a Girona la Viquimarató sobre la Internet catalana, en el marc de la Catosfera, la trobada que enguany se celebra en aquesta ciutat des del passat dia 20. Amical Wikimedia liderarà aquesta Viquimarató que tindrà per objectiu ampliar i completar articles sobre les biografies dels personatges que apareixen al llibre Sobirania.cat de Saül Gordillo.

L’acte tindrà lloc a la Biblioteca Pública Carles Rahola (c/ Emili Grahit, 4-6), nova biblioteca pública de la ciutat inaugurada fa poques setmanes, de 9 a 13 hores del matí. Serà el primer acte viquipèdic que es durà a terme en aquesta nova instal·lació! Per descomptat, la participació a l’acte és gratuïta i oberta a qualsevol persona que tingui ganes de col·laborar. Hi haurà viquipedistes experts per ajudar aquelles persones que vulguin iniciar-se a la Viquipèdia.

Tota la informació sobre l’acte aquí. Us hi esperem!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *