Celebra Sant Jordi donant a conèixer al món els millors escriptors contemporanis catalans

sant jordiLa comunitat viquipedista traduirà al màxim de llengües possibles els últims guanyadors del Premi Sant Jordi

Des d’Amical Wikimedia es vol que la suma de tot el coneixement humà estigui disponible lliurement en català, i que tot el coneixement sobre la cultura catalana estigui disponible per tothom en qualsevol llengua. Sant Jordi és la festa dels llibres i les roses a Catalunya…. i a gran part del món!

Sant Jordi és una tradició que s’ha fet internacional, com la Viquipèdia. Per això enguany volem sumar-nos a l’esperit literari del 23 d’abril organitzant un concurs on ens marquem traduir articles sobre els darrers Premis Sant Jordi. A partir d’avui i fins al 23 d’abril, durant catorze dies, es pot participar traslladant a qualsevol llengua els últims catorze guanyadors, ja que aquest 2015 fem catorze anys de la Viquipèdia en català.

Els tres guanyadors rebran un lot de llibres de 10, 5 i 3 llibres respectivament. Pensem que és una manera engrescadora de conèixer i difondre els autors editant llurs articles a la Viquipèdia i després gaudir dels seus llibres. Com més articles amplieu, més possibilitats de guanyar un dels lots. Endavant!

Apunta’t aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *