Qui guanyarà Wiki Loves Earth 2015?

Foto guanyadora de Wiki Loves Earth 2014. L'estany del Cortalet. Aiguamolls de l'Empordà.

Foto guanyadora de Wiki Loves Earth 2014. L’estany del Cortalet. Aiguamolls de l’Empordà.

Us convidem a l’acte de lliurament dels premis Wiki Loves Earth 2015, que tindrà lloc el 15 de juliol de 2015, a les 19.00 hores, al Museu Blau de Barcelona (Pl. De Leonardo da Vinci, Parc del Fòrum).

Dimecres 15 de juliol a les set del vespre, coneixerem les fotografies premiades al concurs Wiki Loves Earth 2015. En el decurs de l’acte de lliurament gaudirem de les fotografies  finalistes i guanyadores, escollides entre les 2.194 instantànies de 297 espais protegits i elements del patrimoni natural català.

Tothom hi és convidat. Veniu a celebrar l’espectacularitat i bellesa dels nostres espais naturals! Només cal que comuniqueu la vostra assistència a: comunicacio@wikimedia.cat.

Aquest concurs de fotografia no és només una oportunitat per mostrar el patrimoni natural català i per donar a conèixer l’àmplia varietat de llocs naturals i  destacar elements i vistes desconegudes; és també una excusa perquè amb les fotografies i la col·laboració de tothom creem consciència pel que fa a aquests recursos naturals, els posem en valor i ajudem a conservar-los.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *