Uz redzēšanos, Latvija!

Viquiprojecte Unió EuropeaEl 30 de juny es va donar per acabat el cicle letó de la Viquipèdia en català, que ha donat com a resultat la creació de 1.127 nous articles sobre aquest país i la Unió Europea. Aquests 181 dies han sigut l’oportunitat de tastar una bona porció de sklandrausis, un deliciós pastís tradicional de Letònia que el 2013 va ser reconegut com a especialitat tradicional per la Comissió Europea, de descobrir els animals exòtics del Zoo de Riga i de conèixer els espectacles del seu Teatre de Marionetes.

Ara, el Viquiprojecte Unió Europea posa rumb cap a Luxemburg, un país molt més petit que Letònia, però no per això menys ric en coses per descobrir. El Viquiprojecte segueix la presidència rotatòria del Consell de la Unió Europea, que canvia cada sis mesos. En el futur s’espera poder col·laborar amb entitats presents als Països Catalans que estiguin relacionades amb el país «convidat».

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *