Repte #MakingAfrica: Millorem la presència de Cap Verd a la Viquipèdia

L’Àfrica és un continent subrepresentat a la Viquipèdia. Us proposem un repte: durant un mes, millorar o crear nous continguts en català sobre Cap Verd, un dels països africans amb menys articles a la Viquipèdia. Què espereu, viquipedistes, ens hi ajudeu?

L’Àfrica és l’únic continent que disposa de menys de mil articles de producció pròpia geolocalitzats entre tots els països que el conformen. Hi ha més articles sobre l’Antàrtida o territoris ficticis com la Terra Mitjana o Discworld que dels 53 països que integren el continent africà.

Coincidint amb l’exposició «Making Africa», convoquem un concurs en línia amb el CCCB. L’objectiu: millorar la visibilització a la Viquipèdia en català de Cap Verd, un estat que té molt poques entrades a l’enciclopèdia. El 5 de juliol, 41è aniversari de la independència de Cap Verd, obrim la convocatòria per editar entrades relacionades amb biografies, cultura, arquitectura, economia, geografia, història i política del país. Per facilitar la proposta de temes i d’idees, disposeu d’una llista que hem preparat des d’Amical Wikimedia. Teniu fins al 25 de juliol per editar entrades. Les tres millors publicacions entre tots els participants opten als premis següents:

1r. Catàleg de l’exposició «Making Africa» + carnet d’Amic del CCCB
2n. Catàlegs d’exposicions anteriors del CCCB relacionades amb Àfrica + carnet d’Amic del CCCB
3r. Lot de «Breus CCCB» + carnet d’Amic del CCC

Us hi animeu?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *