Amical Wikimedia s’inscriu com a grup d’interès

Amical Wikimedia s’inscriu com a grup d’interès al registre de la Generalitat de Catalunya, un mecanisme per garantir la transparència en la presa de decisions dels poders públics. Els àmbits d’interès d’Amical són la informació i comunicació, la cultura, l’educació i formació i la llengua i identitat. L’objectiu d’Amical és contribuir que el saber i la cultura siguin accessibles per a tothom, a través de la difusió d’enciclopèdies, llibres i altres complicacions de documents que es presentin amb un format lliure.

Els representants de l’associació es reuneixen regularment amb les institucions públiques. Amical publica cada mes en català i anglès els informes d’activitats que recullen aquestes reunions, així com totes les trobades, actes i programes de l’associació. Paral·lelament, també es poden veure de forma pública els resums dels comptes des del seu naixement fins als darrers aprovats en assemblea.

El juny el govern català va aprovar el Codi de conducta dels alts càrrecs i personal directiu de l’Administració de la Generalitat i de les entitats del seu sector públic, i altres mesures en matèria de transparència, grups d’interès i ètica pública, entre les quals hi ha el protocol d’actuació aplicable a les relacions dels alts càrrecs i del personal directiu de l’Administració de la Generalitat i del seu sector públic amb els grups d’interès.

Tagged on:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *