Amical Wikimedia, present a la Donostiapedia

Amical Wikimedia va ser present a la constitució del flamant Grup d’Usuaris Viquimedistes Bascos de la mà d’en Xavier Dengra. El nou grup oficialitzat es va presentar a la premsa i als altres grups Wikimedia presents, com Wikimedia España, Wikimedia France, la Viquipèdia en asturià i Wikimedia Community Malta, amb els que vam poder intercanviar experiències. També es va dur a terme una viquimarató consistia en millorar els articles sobre obres d’art de l’exposició Tractats de pau del museu de San Telmo, coorganitzada amb la comissió de Donostia Capital Europea de la Cultura 2016. Els articles creats seran impresos a posteriori en un llibre amb el nom de Donostiapedia.

El següent vídeo resumeix la jornada:

One thought on “Amical Wikimedia, present a la Donostiapedia

  1. Pingback: La meua experiència a Wikimania Esino Lario 2016 | Amical Wikimedia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *