Wiki Loves Monuments 2016. Objectiu: tapar forats

Des de 2011 hi ha un concurs fotogràfic internacional durant el mes de setembre que anima als participants a carregar imatges a Wikimedia Commons durant aquest mes amb la identificació corresponent de monument catalogat. Amical Wikimedia hi col·labora des de 2012. El 2012 i 2013 ens vam centrar en compilar el major nombre de fotografies possibles de monuments catalogats en territoris de parla catalana. El 2014 i 2015 vam intentar crear el màxim nombre d’articles corresponents. L’objectiu del 2016 és omplir forats: aconseguir fotografies i articles de tots aquells monuments catalogats que encara no en tinguin.

El repte té un format de concurs per incentivar la participació. Es basa en un sistema senzill de puntuació. Per cada article nou o nou element fotografiat, s’aconsegueixen punts, amb l’objectiu d’acumular-ne el màxim. Només puntuen articles nous o fotografies d’elements que no en tinguessin foto fins el moment.

Us hi esperem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *