Una viquimarató al Congrés Europeu de Radiologia

Sala de radiologia intervencionista de l'hospital de la Vall d'Hebron

Sala de radiologia intervencionista de l’hospital de la Vall d’Hebron

El proper dilluns 12 de setembre tindrà lloc una viquimarató sobre radiologia intervencionista en el marc de la trobada europea de la Societat de Radiologia Cardiovascular i Intervencionista d’Europa (CIRSE, per les seves sigles en anglès). Hi participaran especialistes internacionals per millorar el contingut de diversos articles relacionats sobre aquesta temàtica a la Viquipèdia.

“És molt important que els articles sobre medicina estiguin complets a la Viquipèdia i aquesta viquimarató amb especialistes és una oportunitat única”, afirma Ester Bonet, una viquipedista coordinadora de l’acte. Durant tres hores al matí al Centre de Convencions Internacional de Barcelona, els participants, a més de millorar la qualitat científica i les referències dels articles, incorporaran les biografies d’aquelles persones que al llarg de la història han estat claus per al desenvolupament d’aquesta tècnica.

A més, la viquimarató també té l’objectiu d’incorporar la perspectiva de gènere en els articles sobre aquest tema i aportar imatges a la mediateca de la Viquipèdia sobre les especialitats treballades. És un acte coorganitzat pel comitè local del Congrés CIRSE 2016, Wikimujeres, Dones en Xarxa i Amical Wikimedia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *