Millorar Roald Dahl a la Viquipèdia té premi

220px-roald_dahlEl 13 de setembre de 2016 va fer 100 anys del naixement de Roald Dahl, novel·lista, escriptor de contes i guionista gal·lès d’ascendència noruega, famós com a escriptor per a nens i adults. Entre els seus llibres més populars hi ha Charlie i la fàbrica de xocolata, James i el préssec gegant, Matilda, Les bruixes i Històries imprevistes. Des d’Amical Wikimedia volem celebrar aquesta efemèride fent un concurs d’una setmana amb l’objectiu de millorar la cobertura sobre aquesta temàtica a la Viquipèdia i a Viquidites en català.

Els tres guanyadors rebran un lot de llibres de 3, 2 i 1 llibre respectivament. Pensem que és una manera engrescadora de conèixer i difondre l’autor editant a la Viquipèdia i a Viquidites (el projecte germà dedicat a dites populars, citacions cèlebres i paremiologia) els articles relacionats amb la seva trajectòria i després gaudir dels seus llibres. Com més articles amplieu i més citacions afegiu, més possibilitats teniu de guanyar un dels lots. Endavant!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *