Àlex Hinojo és nomenat director d’Amical Wikimedia

Àlex Hinojo és nomenat director d’Amical Wikimedia. El fins ara director de projectes de l’associació assumeix el càrrec de director, de nova creació.

Es tracta d’un canvi emmarcat en el creixement que ha viscut l’organització en els últims anys, que inclouen el seu reconeixement internacional el 2013, rebre el Premi Nacional de Cultura el 2014 o incrementar els nombre de projectes educatius amb universitats i altres centres d’ensenyament.

Aquest nomenament és un reconeixement a la feina d’Hinojo i facilitarà la presència de l’associació en certes taules de decisió internacional dins del moviment Wikimedia. Aquesta mateixa setmana, Hinojo ha assistit a la seu de la UNESCO a París per participar en unes jornades de treball dels coordinadors culturals d’organitzacions Wikimedia d’arreu d’Europa.

Àlex Hinojo, viquidedista des de fa deu anys, és membre d’Amical Wikimedia des del 2009. El 2010 va esdevenir el tercer viquipedista resident del món i el primer de l’estat espanyol, amb un projecte al Museu Picasso. Posteriorment va realitzar la mateixa tasca al Museu Nacional d’Art de Catalunya.

El 2012 va ser nomenat director de projectes d’Amical Wikimedia. Ha exercit la funció d’ambaixador cultural de la Viquipèdia en català a les institucions culturals. És diplomat en Ciències Empresarials amb un postgrau en gestió museística i un altre en gestió cultural.

Tagged on:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *