Les millors imatges de l’any 2016

Ja s’han anunciat les fotos guanyadores del concurs Imatge de l’any 2016!

615 van votar per la imatge guanyadora, de Jubilee i Munin, dos corbs de la Torre de Londres. Jubilee va néixer a Somerset el 2012 i porta una anella d’or. Li van donar a la reina en el seu jubileu de diamant. Munin va néixer a North Uist el 1995 i porta una anella de color verd clar. És el corb més antic a la torre. Fotografia de User:Colin / Wikimedia Commons / CC BY-SA 4.0:

En segon lloc, 443 persones han votat per una imatge d’elefants salvatges caminant per una carretera a la zona del Parc Nacional de Khao Yai. Fotografia de User:Khunkay / Wikimedia Commons / CC BY-SA 3.0:

En tercera posició, 352 persones han votat per una imatge d’un mascle d’ós blanc que no va poder capturar una foca barbuda. Per això, va buscar sense descans una altra presa, tot saltant d’una llenca de gel a una altra. Fotografia de Andreas Weith (CC BY-SA 4.0)

En la primera volta, es van votar 1475 fotos candidates, i en una segona ronda els participants van poder escollir tres fotos entre les 58 finalistes. Van participar-hi 4.765 persones, 2553 de les quals ho van fer a la primera volta, i 3625 a la segona.

Vegeu tots els resultats!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *