Concurs fotogràfic a la Viquipèdia per la Festa Major de Vilanova i la Geltrú

La ‘Viquimarató fotogràfica de la Festa major’ és la segona acció promoguda per les biblioteques aquest 2017 per tal de promoure el coneixement de la Festa Major de Vilanova i la Geltrú i augmentar tant el volum d’informació com les imatges relacionades amb aquesta festivitat d’interès nacional i amb els balls que prenen part en la seva cercavila.

Per prendre part els interessats s’hauran d’adreçar a qualsevol de les biblioteques de la ciutat, la Joan Oliva o l’Armand Cardona, abans del 3 d’agost per tal de formalitzar la inscripció. La inscripció té un cost de 3€ i tots els participants rebran una bossa amb el logo de les biblioteques i una memòria USB de 4GB per tal de poder lliurar les imatges.

Podeu consultar tota la informació relacionada al següent enllaç:

El Viquiprojecte Festa Major de les Neus de Vilanova i la Geltrú, impulsat des de la Xarxa Municipal de Biblioteques de Vilanova i la Geltrú amb el suport d’Amical Wikimedia, té com a objectiu millorar el contingut sobre aquesta temàtica a la Viquipèdia. La idea és promoure la participació ciutadana i de les entitats vinculades a la Festa Major per tal d’enriquir tant aquesta entrada general com la dels balls que la composen.

Les fotografies estaran lliures de drets d’imatge, i per tant d’abast mundial, ampliant la galeria de la Viquipèdia relacionada amb aquesta festivitat local i nodrint, a més, el fons fotogràfic de la Wikimedia Commons.

Més informació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *