Una viquimarató posarà en valor el fotògraf figuerenc Joaquim Fort

ViquimaratóRoget.jpgEl Museu de l’Empordà i la Biblioteca Fages de Climent organitzen una viquimarató per millorar la presència a la Viquipèdia del fotògraf figuerenc Joaquim Fort. La viquimarató tindrà lloc el proper 3 de març de 10ha 12h del matí.

La viquimarató és una activitat organitzada arran de l’exposició Fort. El temps no importa, que es pot visitar al Museu de l’Empordà fins al 6 de maig. Vol posar al descobert la producció fotogràfica de Joaquim Fort.

La mostra aplega des del retrat fins als bodegons, el paisatge empordanès i l’etnografia. Joaquim Fort és conegut per les fotografies d’art romànic que va fer entre els anys cinquanta i setanta en companyia del seu amic, el farmacèutic i historiador Alexandre Deulofeu. Tanmateix, rere aquest vessant documentalista hi ha una obra fotogràfica de gran nivell que abasta quasi tots els gèneres i que ha estat pràcticament ignorada fins avui.

Inscripcions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *