GSoC #3: endinsant-se en l’eina de traducció de contingut

La darrera setmana he treballat en solucionar un error que afectava als suggeriments d’imatge (T193132). Quan un usuari seleccionava una imatge i decidia canviar-la per una altra, automàticament es carregaven suggeriments per facilitar-li la feina. Tanmateix, aquestes propostes que apareixien no tenien res a veure amb el tema sobre el qual s’estava escrivint, sinó que per defecte apareixia sempre «Content Translation».

Inicialment, creia que –per lògica– l’error es trobaria en alguna part del codi de l’eina de traducció de contingut. Anava errat, però: finalment, el meu mentor va trobar l’error al codi de l’editor visual. Això és degut a les dependències que té el traductor de contingut: recicla certes parts del codi d’altres extensions, i de vegades n’adapta altres per acomodar les seves necessitats.

Van aparèixer tres enfocaments per resoldre la qüestió. D’una banda, atacar el problema des de l’editor visual tenint en compte el cas per l’eina de traducció de contingut, que vaig proposar. De l’altra, adaptar el codi des de l’eina de traducció de contingut, que va proposar el meu mentor. Finalment, un altre usuari va trobar una variable que sempre servia com a títol de la pàgina que s’està traduint, sense necessitat de diferenciar els dos casos.

De la mateixa manera, ara toca decidir des d’on apareixerà l’avís per traduir imatges a través de l’eina SVG Translate. Espero haver enllestit tot això abans de la següent entrada al blog.

  1. Un estiu desenvolupant
  2. Discussions i instal·lacions
Tagged on:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *