Comunicat sobre les mesures de contenció del coronavirus

Seguint les indicacions de les autoritats sanitàries locals, Amical Wikimedia cessa tota la seva activitat presencial per tal reduir el risc de propagació del coronavirus SARS-CoV-2 durant tot el mes de març —període revisable a l‘espera de l‘evolució de la situació als territoris de parla catalana.

Durant aquestes setmanes, l‘activitat de voluntariat de l‘entitat i l‘agenda laboral de la nostra Coordinadora de Projectes seran exclusivament en línia. Encoratgem els voluntaris i voluntàries que fan possible la Viquipèdia i els seus projectes germans a tenir cura de la seva salut i de la de les persones que els són més properes, així com a no defallir en la seva tasca a favor del coneixement lliure.

Associació Amical Wikimedia
comunicacio@wikimedia.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *