Dol viquipedista: descansa en pau, Adrià

El passat divendres 5 de juny de 2020 ens va deixar el nostre jove amic i viquipedista Adrià Girbés Ferrer, natural d’Algemesí, a 26 anys.

L’Adrià, àlies “Hienafant”, era un usuari molt participatiu que va arribar a crear 1.013 articles nous creats. Alguns dels seus articles d’ençà que es registrà el 2015 han estat Sistema Arxivístic ValenciàBiblioteca digitalQinggongMitologia coreana ‎o Documentació de la Unió Europea.

La seua passió viquipedista ha permès de visibilitzar la llengua i cultura valencianes als projectes Wikimedia amb més de 23.000 edicions.

De part de la comunitat viquipedista en valencià volem expressar el nostre sincer condol a tota la seua família i amistats. El trobarem immensament a faltar: la seua marxa ens encoratja encara més a seguir el seu exemple de compromís i passió en el voluntariat.

Una gran peça del trencaclosques de la Viquipèdia serà sempre teua, Hienafant.

2 thoughts on “Dol viquipedista: descansa en pau, Adrià

  1. Doncho Atanasov Panayotov

    Adrià has sigut, ets i sempre seràs el meu millor amic. Vas ser la persona que ens va ajudar a créixer, millorar cada dia i mai rendir-nos davant de res. T’estime a més no poder i sempre ho faré. Et tindré amb mi per sempre amic. Descansa en pau Adrià.

  2. Merce

    Descansi en pau. Gràcies pel seu llegat, aquestes colaboracions denoten una gran generositat. El mes sincer condol a la família

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *