Amical Wikimedia renova la seva junta

Assistents a la darrera Viquitrobada 2022 d'Amposta
Assistents a la darrera Viquitrobada 2022 d’Amposta Crèdit: Amadalvarez

El passat dissabte 4 de febrer de 2023 es va ratificar, en assemblea de socis i sòcies d’Amical Wikimedia, el resultat de les eleccions de la seva nova junta pels dos anys vinents 2023-2024. Els membres de la nova junta són: Robert Garrigós i Castro (@Robertgarrigos), presidència; Lluís Madurell (@Lluis_tgn), secretaria; Gemma Aïsa (@Gemma Aïsa), tresoreria; i les vocalies de Miquel Duran (@Quelet), Núria Ferran (@Nferranf) i Núria Ribas (@Kowalskyn).

Aquesta nova junta es va presentar com a candidatura unitària amb el nom de «Mirant al futur» amb el desig de començar una nova etapa basada en els valors de la transparència, participació i respecte. Per primer cop en els quinze anys de l’entitat, la junta escollida té una composició paritària. El seu programa inclou la creació d’un programa antiassetjament en línia, la implementació de nous sistemes de participació en les preses de decisió de l’entitat, el compromís de celebrar 3 o 4 assemblees de socis i sòcies anuals, la implementació del darrer tram del Pla Estratègic 2019-2024, així com donar continuïtat a la tasca duta a terme per la junta anterior i assentar les bases per a un nou Pla Estratègic 2025-2030.

La junta es va posar a disposició de totes les persones associades i viquipedistes i es va mostrar oberta a totes les seves aportacions per a fer d’Amical Wikimedia una entitat forta, dinàmica i amb perspectiva d’un futur brillant. També va agrair la tasca de totes les juntes anteriors per fer d’Amical Wikimedia una entitat de referència en la defensa i promoció del català a la xarxa i del coneixement lliure sobre la base del treball col·laboratiu voluntari. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *