Vols veure les fotos premiades al concurs de Pessebrisme 2023?

Ja tenim fotografies premiades en el concurs fotogràfic de Pessebrisme 2023, dins la IV Viquimarató de Cultura Popular, realitzat al llarg del mes de desembre passat. Val a dir que al llarg del mes es van carregar a Commons un total de 72 arxius corresponents a les tres categories del concurs: fotografia contemporània, fotografia històrica (presa entre 1960 i 2005) i vídeo. El jurat va declarar deserts els premis de vídeo i el primer premi de fotografia històrica. Així, els premiats són els següents:

  • Fotografia contemporània, primer premi: Miquel Codolar (Medol)
  • Fotografia contemporània, accèssit: Núria Florensa Adell
  • Fotografia contemporància, menció de cortesia: Àlex Hinojo (Kippelboy)
  • Fotografia històrica, accèssit: Jaume Muntada (Jaumuntada)

Aquest concurs ha estat organitzat per Amical Wikimedia en col·laboració amb La Mira Magazin, l’Ens de l’Associacionisme Cultural Català, la Federació Catalana de Pessebristes, la Federació de Pessebres Vivents de Catalunya i, addicionalment, amb el suport institucional de la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural (DGCPAC), pertanyent al Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *