El projecte #1lib1ref aconsegueix el seu rècord històric amb prop de 5000 noves referències

El projecte #1lib1ref, desenvolupat a la Viquipèdia entre el 25 de gener i el 15 de febrer, ha assolit el seu rècord històric en incorporar 4.911 noves referències a articles ja existents a l’enciclopèdia en línia. S’han superat àmpliament les 4.425 referències del 2022, que fins ara suposaven el rècord vigent. En aquesta edició hi han contribuït 38 usuaris, entre bibliotecaris i viquipedistes.

La campanya #1lib1ref (que podem traduir com “un bibliotecari/a, una referència”) vol millorar la qualitat dels continguts de la Viquipèdia afegint noves referències a articles ja existents i incorporant a aquesta tasca un col·lectiu especialment preparat per a dur-la a terme com són els professionals de les biblioteques. Es tracta d’un projecte conjunt de la Fundació Wikimedia i i la Federació Internacional d’Associacions i Institucions Bibliotecàries (IFLA). A la Viquipèdia en català es realitza des de 2016 i és promoguda i coordinada per Amical Wikimedia.

Tagged on: ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *